Healing

Pure Energy Healing

När du vill kommunicera med dig själv på djupet är healing ett umärkt alternativ. 

Njut av den rofyllda tystnaden medan ljusa, läkande energier kanaliseras in i dig via mina händer.
Bara gott kan komma ur healing.

Hjälp med

Våra sju största chakran

Healing kan:

Stimulera kroppens naturliga läkningsförmåga


Återställa energiflödet


Lösa upp blockeringar


Öppna portaler till andligt växande


Städa ur gamla mönster


Ge djupa insikter om dig själv


Hitta in i problemens djupaste rötter och rensa ur dess energi


Fylla kroppen och energifältet med ljus och positiv energi


BOKA DISTANSHEALING!
Ta emot healing i ditt trygga hem.
30 minuters distanshealing - 350 kr

60 minuters distanshealing - 650 kr

Boka via: Mail, SMS, telefon, Messenger, WhatsApp. Mer info

Bilder och clipart från:

Free photo 5364625 © Visualplastik - Dreamstime.com

Free photo 1791903 © Arvind Balaraman - Dreamstime.com


giphy.com/gifs/board-message-

shroomery-zoyYtDsjU2zss


clipart-library.com


giphy.com


animatedimages.com

Pure Energy Healing 

Jag gick healerutbildningen på The Pure Energy Healing Academy för Mark Bajerski. Han är en av världens framstående healers och andliga lärare. Under utbildningen reflekterade jag över att healing bara är ett “annat sätt” att läkas på.  En healingsession sker utan verbal kommunikation och blir mycket djupt avslappnande, lugnt, avstressande och avkopplande på alla plan; helt enkelt - rofylld. För övrigt lägger jag inget fokus på om det jag gör kallas Pure Energy Healing, Reiki Healing eller har något annat namn. Det är healing kort och gott. Healing är kärlek, universell och ljus och finns tillgänglig för alla människor världen över. Inget skadligt eller farligt kan hända.

Skillnaderna mellan hypnosterapi och healing var mindre än jag trodde innan. Tänket däremot är att allt är energi. Och att allt bär på energi; trauman, minnen, tankar, känslor, fysiska och emotionella smärtor.  Om du tänker på saker du har varit med om kan du säkert känna hur varje minne knyter an till specifika känslor ur samma känslobukett. Dessa känslor är energi; positiv energi eller negativ. När du känner eller minns känslorna ur ett minne spelar det ingen roll hur gammalt det minnet är. Energi har ingen ålder. Allt relateras till energi vilket skiljer healing från traditionell västerländsk medicin och de flesta människors synsätt. 


Flumflum eller ... 
Här ser många människor på energiarbete, energiarbetare och healing med rynkade ögonbryn och ett överseende leende. Ofta avfärdande det som New Age-flum som tillskrivs ett viss klientel. Lyckligtvis håller den trenden på att vända: Inte minst hos personer som tillfrisknat från svåra och ibland obotliga sjukdomar, men även hos människor i gemen. Mycket forskning har bedrivits och bedrivs inom området, även på Karolinska Institutet i Stockholm. Forskningsresultat och annat som kan vara av intresse presenteras löpande på Inner Image's Facebook-sida.


Du är också healer
Säkerligen har du känt kärlek och medkänsla med någon, klappat personen på axeln, gett en tröstande kram eller pratat lugnande. Är du förälder har du antagligen lagt pannan på ditt febersjuka barn eller blåst bort det onda på skrubbsåret på knät. Detupplevs läkande och du är healern. Du ger det med intentionen att det ska kännas bättre för mottagaren. Det är inte svårare än så. 

Alla mår bra av healing 

Alla människor mår bra av healing men varje individ responderar på sitt unika sätt. Healing är oberoende av ålder, kön, och trossystem. Man behöver inte ens tro att healing fungerar för att du ska kunna ta emot det och dra nytta av det. Ett öppet hjärta och sinne samt en vilja att bli skönt avslappnad är vad som förväntas av dig som klient. Att du är redo för förändring och öppen för olika slags upplevelser är det ett stort plus.

Återställa och reparera. Läka och lindra.

Healingens uppgift är att läka och lindra sånt som fått sig en törn av livet. Återställa och reparera till högsta möjliga grad. Det gäller även om du “bara” vill öka välbefinnandet och/eller sänka stressnivåer. Healing är ett utmärkt alternativ. Energin som letar sig fram dit den ska och  kroppen slappnar av så djupt den vill under tiden.


Energiblockeringar   

Energi ska flöda obehindrat. När den inte gör det, har energin blockerats och vi upplever någon form av symptom eller obehag - fysiskt, känslomässigt, mentalt eller spirituellt. Vid en fysisk skada, som tex ett brutet ben eller ett operationsärr brukar energi kunna "fastna" och läkning sker långsammare. Energi som “fastnat” dvs slutat flöda eller minskat sitt flöde, benämns energiblockering. Eftersom energi inte är bundet varken till tid, rum eller till ålder, kan “fastnad energi”, energiblockeringar, ha sina rötter riktigt långt bak i tiden. Även dessa kan lösas upp enligt samma princip.


Livsenergi och kanaler för energiflöden   

Att vi får energi från olika källor som mat och vatten, luft och solljus är välkänt, men att vi även tar in energi genom speciella ställen på kroppen är det inte många som tänker på. Den energin kallar vi livsenergi. Indierna kallar det för Prana. Österlänningar för Qi eller Chi.
Västvärlden har förnekat att den finns eftersom den inte går att bevisa vetenskapligt. 


Precis som kroppens många “kanaler” för t.ex. blodomloppet, nervsystemet och lymfan finns även kanaler för flödet av livsenergi. 

Kanalerna för energiflöden benämns meridianer. Dessa är sedan årtusenden tillbaka kartlagda av kineserna. Meridianerna har kontakt med våra organ. Längs meridianerna finns många ställen där energiflödet är lättillgängligt och extra påverkbart. Det är på dessa punkter akupunktörer sätter sina nålar.


Energicentran - chakran 

På flera ställen i kroppen finns kraftfulla energicentran, chakran. Längs med ryggraden sitter våra största chakran. De är sju till antalet. Chakra betyder hjul. Hjul ska snurra. När ett hjul inte snurrar, eller snurrar för dåligt, beror det på att flödet blockerats. Det kan bero på sorg, trauma, skada, ångest eller liknande. De bär på en negativ energi. När ett chakra eller en meridian är blockerat kan vi inte tillgodogöra oss livsenergin fullständigt och vi upplever någon form av symptom. Varje chakra tillskrivs en specifik färg som nedifrån svanskotan är: röd, orange, gul, grön, blå, indigo och violett/vit.

Chakran står i förbindelse med kroppens körtlar och organ knutna till respektive körtel.  Ett chakra “andas livsenergi”. Här sker ett utbyte av energi in och ut. Ett chakra ser ut som en virvel med smala änden in i kroppen, både på ryggsidan och magsidan. De största chakrana bör vara i balans sinsemellan. När de inte är det, kan det rättas till genom en sk chakrabalansering. Under healing-sessionen sker detta naturligt.


Healing - ett annat sätt att läkas på


Så här gör vi i praktiken:

Vi inleder med ett kort samtal inna du lägger dig på en massagebänk med eller utan en filt över kroppen. Här kan du koppla av så djupt som du vill medan jag gör jobbet. Vi konverserar inte. Sessionen genomförs i tystnad med rogivande musik och goda dofter i bakgrunden. För mig är healing en andlig och helig stund, fylld av värme, empati och ljusa energier. 


Jag fungerar som en förbindelselänk mellan universums krafter och dig. Ljus, positiv och läkande energi kanaliseras genom mig till dig genom intention och mina händer. Händerna är ibland ovanför dig och ibland på din kropp. Du kan känna energin som ett pirr eller stickande, särskilt i händer och armar eller ingenting alls. Healingenergin når dig oavsett. 

Healingen tar ca 60 minuter vilket innebär att det finns gott om tid för dig att bli djupt avslappnad. Det är sannolikt att du flyter iväg i inre upplevelser. Ibland frigörs obearbetat material vilket kan innefatta skratt, tårar och andra känslor. Efteråt får du gärna prata om det eller hålla det för dig själv. Du väljer. Jag frågar inget. En del personer somnar under healingen. Det gör absolut ingenting.


Effekter är både omedelbara och accumulerade. Om du har ett pågående besvär kan fler sessioner behövas. Du känner själv.


Det finns saker vi inte rår på

Oavsett hur man väljer att ta itu med sina besvär, finns saker vi måste gå igenom. Saker som händer oss och saker vi gör mot andra. Sånt som tillhör vår livsresa. Även om livsresor innefattar det fria valet finns ett större perspektiv på allt; som jag ser det i alla fall. Saker vi går igenom är jobbiga medan de sker, men ur dem kommer också någon form av insikt. Hur skulle vi annars ha berikats med den insikten?


Vi drabbas av smärta, sorg, sjukdomar - ibland livshotande och ibland mer som en väckarklocka till förändring. Healing är en av vägarna du kan välja till att läka på något plan; fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. Men det finns ändå saker som vi inte rår på och som tillhör varje individs livsväg. Att få en diagnos på en obotlig sjukdom är fruktansvärt, men många gånger är det den drabbade som tröstar närstående. Det beror på att den personen är mer redo för utgången än de anhöriga. Nu säger jag inte att det inte är någon idé att genomföra healingsessioner i det läget, för det är det. Det jag menar att det finns saker vi inte kan göra något åt annat än att lindra. Sen måste vi komma ihåg att det finns även sånt som tar en magisk vändning mot alla odds. Den vändningen kanske gäller Dig?

Distanshealing
Alla människor har skickat healing till någon eller några människor.  Förmodligen utan att ha tänkt på det som healing. Exempelvis när det hänt en tragisk olycka och människor skickar hjärtan, eller skriver “mina tankar går till dig och familjen”. Det görs i Kärlekens tecken och med intentionen att mottagaren ska må bästa möjliga i en svår situation.

En distanshealing är lika effektiv som en healingsession där vi möts fysiskt. Den kan ske under en överenskommen tid där vi varken ser eller hör varandra (jag föredrar detta arbetssätt) eller via en datorskärm, tex Skype eller telefon. Energin når fram oavsett vart du befinner dig i världen.

Energin skickas inte, den riktas genom intention och en genuin vilja att hjälpa. Generellt är att energi kan riktas vart som helst, till vem som helst och när som helst. Den är oberoende av tid och rum och inkluderar både det förflutna och framtiden. Det innebär att när någon befinner sig på andra sidan jordklotet, är det fullt möjligt att rikta energin, ladda den med intention till den personen precis på samma sätt som om den personen befann sig fysiskt i min mottagning. 

En omvälvande upplevelse

Det här kan vara svårt att ta in. Det var det även för mig i alla fall. Ända tills den dag på utbildningen i Spanien då vi genomförde distans-healing i realtid på en kvinna i London. Vi såg varandra på en skärm sedan slöt vi ögonen och jag startade healingen. Efter bara någon minut kände jag mig plötsligt väldigt ledsen och fick tryck över bröstet. Tårar rann nedför mina kinder (jag har aldrig tidigare gråtit inför en klient). Jag öppnade ögonen och ser förvånad att kvinnan gråter. Stora krokodiltårar. Hon var mycket tagen. Lyckligtvis hade hon ögonen slutna så hon såg inte mina tårar.


Utan tvekan kände hon våra helande energier i exakt samma ögonblick de riktades till henne. Då gick det upp för mig att det här är på riktigt!
Jag plockade upp hennes känslor. Hon kände kursdeltagarnas energier. Genom en skärm. I ett annat land. Som när vi ringer varandra i telefonen och samtalar men samtalar genom energier i stället.
Faktum är att detta var en av de mest omvälvande upplevelserna för mig under kursen, förmodligen beroende på att jag hade varit väldigt skeptisk till att det skulle fungera. Jag vill ha bevis för att saker fungerar. Det fick jag!  


Därför kan jag nu med stolthet och trygghet erbjuda även distanshealing.


Efter kursen har jag fått många fler bevis på att det här fungerar utmärkt så välkommen med din bokning oavsett vart du bor!


Så här går distanshealingen till: 

Efter att du bokat och ett betalningskvitto nått mig, kommer vi överens om tid för utförandet (om vi inte gjort det innan). Jag tar kontakt med dig via SMS, Messenger eller WhatsApp ca 10 minuter innan överenskommen tid för en sista avstämning. 
Förbered dig genom att sitta eller ligga bekvämt och ostört. Slappna av med ett öppet sinne och gör dig redo att ta emot och njuta.

Precis som vid healing i min mottagning kan du känna eller inte känna energier i händer, armar eller hela kroppen. Du kan även driva in i  upplevelser och tankar som är känsloframkallande. De är utrensande och frigörande och en del av läkandet. 

Efteråt skickar jag en kort rapport på förloppet.

Etiska och moraliska regler
Alla som utbildas på The Pure Energy Healing Academy för Mark Bajerski, har etiska och moraliska regler att följa.
Här är ett litet urval:

  • Ingen healer kan lova att du blir healad.
  • Ingen healer får gå emot instruktioner du fått av läkare:
  • Ingen healer får ställa diagnos
    Det vi kan göra är att använda universums kraft som hjälp till människor och djur som har behov.

Inner Image's generella etiska regler gäller förstås också.